Batman'da Halk Egitim Merkezi Kursiyerleri Çalismalarini Sergiledi

Batman’da "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" nedeniyle düzenlenen etkinlikte kursiyerler çalismalarini sergiledi.

Batman'da Halk Egitim Merkezi Kursiyerleri Çalismalarini Sergiledi
Batman Il Milli Egitim Müdürlügü ve halk egitim merkezi ögrencileri tarafindan merkezin bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte ögrenciler yil boyunca yapmis olduklari eserleri stantlarda sergiledi. Etkinlige katilan Batman Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ekrem Canalp’in Esi Dr. Ayten Canalp, bütün stantlari tek tek gezip eserleri inceledi.

Halk egitim merkezinde kurslarin dönem boyu devam edecegini belirten Hayat Boyu Ögrenmeden sorumlu Sube Müdürü Bilgiye Pala, etkinlikler çerçevesinde yil boyu yapmis olduklari el emegi göz nuru ürünler bayanlar tarafindan sergilendigini söyledi.



Katilimcilara tesekkür eden Bilgiye Pala, "Kurslarimiz dönem boyu devam etmektedir. Su anda 100 bini askin kursiyerimiz ve 7 bin 165 usta ögreticimiz ile birlikte faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bugün gayet heyecanliyiz, keyifliyiz, mutlu bir gün geçirdik. Bayanlarimizla bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Programa Batman Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ekrem Canalp’in Esi Dr. Ayten Canalp, Il Milli Egitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Halk Egitim Merkezi Sube Müdürü Bilal Serik ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA