Aydin'da Engelli Bireyler Için Kahvalti Etkinligi Düzenlendi

Aydin Il Müftülügü ve Efeler Ilçe Müftülügü engelli vatandaslar tarafindan organize edilen kahvalti programinda engelli vatandaslar ile bir araya geldi .

Aydin'da Engelli Bireyler Için Kahvalti Etkinligi Düzenlendi


Kahvalti programi, Efeler Ilçe Müftülügü din görevlilerinin musiki konseri ile basladi.

Düzenlenen etkinlikte katilimcilara hitap eden Il Müftüsü Hasan Günes, Diyanet Isleri Baskanligi’nin toplumun her kesimine yönelik faaliyetlerinin oldugunu belirtti.

Il Müftülügü’nün her zaman engellilerinin yaninda oldugunu kaydeden Günes, "Müftülügümüz her zaman kardeslerimizin yanindadir ve destekçisidir. Göreve gelir gelmez isitme engelli vatandaslarimizin cuma hutbelerinden faydalanmasi amaciyla Kozdibi Camiinde Isitme Engellilere yönelik cuma hutbesini hayata geçirdik ve kardeslerimizin istifade etmelerini sagladik" diye konusarak basta engelli vatandaslar olmak üzere katilim saglayan ve destek veren herkese tesekkür etti.

Istanbul Emekli Basvaizi Mustafa Akgül de organizasyona davet ettigi için Il Müftüsü Hasan Günes’e tesekkür ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapti. Hayati birinci ve ikinci yarisi olan futbol müsabakasina benzeterek basarili bir skoru hedeflemek için imtihan dünyasi içinde oldugumuzun farkina varmak gerektigini ifade etti.



Görme engelli bir vatandasin seslendirdigi ilahi herkese duygu dolu anlar yasattigi programa; Il Müftü Yardimcilari Mehmet Atay ve Melek Sevindi, Efeler Ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus, Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, Türkiye Sakatlar Dernegi Aydin Subesi, Aydin Isitme Engelliler Dernegi, Beyazel Engelliler Dernegi, Altinokta Körler Dernegi Baskan ve üyeleriyle daire amirleri katildi.

Kaynak: İHA