VHO Kariyer Günlerinde Ögrencilerle Bulustu

Kars, Ardahan, Igdir Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ercan Ödül, "Kariyer Günleri" çerçevesinde Kars Harakani Anadolu Lisesi ögrencileri ile bir araya geldi.

VHO Kariyer Günlerinde Ögrencilerle Bulustu
Kars, Ardahan, Igdir Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ercan Ödül "Kariyer Günleri" çerçevesinde Kars Harakani Anadolu Lisesi ögrencilerinin misafiri oldu.

Harakani Anadolu Lisesi Müdürü Atila Sahin ve Rehberlik Ögretmeni Ferzender Bastaban’in daveti üzerine gerçeklestirilen etkinlikte Bölge Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Ercan Ödül, üniversite tercihi öncesi ögrencilere Veteriner Hekimlik meslegi ile alakali bilgilendirme sunumu yapti.

Harakani Anadolu Lisesi ögrencilerinin yogun ilgi gösterdigi etkinlik sonrasinda konusan Bölge Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Ercan Ödül, "Bilindigi üzere Bölge Veteriner Hekimleri Odasi olarak meslegimizi tanitmaya ve meslegimizin faaliyet alanlarini, gelecegini meslegimizi tercih etmek isteyen gençlere aktarmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda Kars Harakani Anadolu Lisesi ögrencisi arkadaslarimizla bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Veteriner hekimlik mesleginin dünü, bugünü ve gelecegini, ülke ve bölge hayvanciligi için öneminin anlatan Ödül, nazik davetleri ve ev sahiplikleri için Kars Harakani Anadolu Lisesi Müdürü Atila Sahin ve Rehberlik Ögretmeni Ferzender Bastaban’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA