Baskan Kepenek; 'Ülkemizin Gelecegini Birlikte Degistirelim'

Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, 28 Mayis’ta yapilacak Cumhurbaskani ikinci tur seçimleri için vatandaslari sandiga ve oylarina sahip çikmaya davet etti.

Baskan Kepenek; 'Ülkemizin Gelecegini Birlikte Degistirelim'


CHP’li Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, 28 Mayis’ta yapilacak Cumhurbaskani ikinci tur seçimlerinin bir referandum oldugunu belirterek tüm vatandaslari sandiga ve oylarina sahip çikmaya davet etti. Baskan Kepenek, “Türkiye’nin gelecegini gelin birlikte degistirelim” dedi.



“Oyumuzu demokrasiden yana kullanacagiz”

28 Mayis’ta yapilacak Cumhurbaskani Seçiminin ikinci turun bir referandum oldugunu belirten Honaz Belediye Baskani Kepenek, “Ülkemizin gelecegine yön verecek seçimlere saatler kaldi. Tüm vatandaslarimizi ülkemizin gelecegine yön verecek 28 Mayis seçimleri için sandiga davet ediyorum. Isimiz sadece oy kullanmak ile bitmiyor. Oyumuzu kullandigimiz sandiklara sahip çikmamiz da gerekiyor. Bizler oyumuzu demokrasiden yana kullanacagiz. Alin terinden yana oy kullanacagiz. Türkiye için oy kullanacagiz. Ülkemiz için emek harcayandan yana oy kullanacagiz. Türkiye’nin gelecegini hep birlikte degistirelim. Güzel bir Türkiye’yi insa edelim. Hiçbir çocugun yataga aç girmedigi, her evde huzurun, bereketin oldugu bir Türkiye’yi yeniden insa edelim diye sandiga gidin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA