Soma'da Asfalt Çalismalari Sürüyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi il genelindeki yatirim ve hizmetlerine devam ediyor. Yapilan yatirimlar arasinda yer alan asfaltlama çalismalari Soma ilçesinde sürüyor.

Soma'da Asfalt Çalismalari Sürüyor
Soma’nin islek caddeleri arasinda yer alan ve siklikla kullanilan Muzaffer Tezcan Caddesi’nde de Büyüksehir Belediyesi tarafindan yürütülen yol yapim ve asfaltlama çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da yapilan çalismalarin son durumunu yerinde inceleyerek, yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Öztozlu’ya incelemesi sirasinda Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Milliyetçi Hareket Partisi Soma Ilçe Baskani Adem Yildirim, Soma Küçük Sanayi Sitesi Isletme Kooperatifi Baskani Hayati Uzun ve baskan yardimcisi Nihat Eroglu ile ilgili personel eslik etti. Ali Öztozlu’yu, çalismanin yapildigi Muzaffer Tezcan Caddesi’nde, Soma Küçük Sanayi Sitesi Isletme Kooperatifi Baskani Hayati Uzun ve Baskan Yardimcisi Nihat Eroglu, çiçekle karsiladi. Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan çalismalardan dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini ileten Sanayi Sitesi Kooperatifi Baskani Uzun, çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün adina çiçegi kabul eden Ali Öztozlu, çalismanin yapildigi cadde üzerindeki esnaflari ziyaret ederek, hayirli isler dileklerini iletti. Öztozlu ayni zamanda, çalismalarda görev alan personellerin de tek tek ellerini sikarak, çalismalarinda kolayliklar diledi.

Inceleme sirasinda Ali Öztozlu’ya, 3 bin 500 ton freze kazisinin yapildigi, yolun dayanikliliginin saglanmasi için de 5 bin 500 ton pmt temel malzeme seriminin yapildiginin bilgisi verildi.

Muzaffer Tezcan Caddesi’nde yapilan çalismalar arasinda yer alan aydinlatma direklerinin montaji ve kablolarin baglantilarinin tamamlanma asamasinda oldugu söylendi. Orta refüjde yapilacak olan kilit parke döseme isinin tamamlanmasinin ardindan cadde araç trafigine ve vatandaslarin kullanimina açilacagi vurgulandi.
Kaynak: İHA