Aileleriyle Halay Çekerek Mezuniyeti Kutladilar

Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesinin “2022-2023 Egitim Ögretim yili mezuniyet töreni yapildi.

Aileleriyle Halay Çekerek Mezuniyeti Kutladilar
Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültemizin Fakültesinin salonunda yapilan mezuniyet töreninin sunumunu Sosyal Hizmet Bölümü Arastirma Görevlisi Çagla Abdan yapti.

Program saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Mezun olacak ögrenciler adina konusmayi Sosyal Hizmet Bölümü Ögrencisi Kader Pekgöz yapti.

Ardindan açilis konusmasini Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cavit Yesilyurt yapti. Prof. Dr. Yesilyurt, “Okuldan ve hocalarinizdan asla baginizi koparmayin. Hiç bir zaman bilgiye kapali olmayin. Musalla tasina kadar bilgiye açil olun ki bir seyleri basarasiniz. Kendinizi gelistiresiniz” diye konustu.

Daha sonra derecege giren ögrencilere ödül veren ve sonrasinda bir konusma yapan Oltu Kaymakami Cevdet Bakkal, “Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültemizin “2022-2023 Egitim Ögretim yili mezuniyetinde bu tatli ani yasiyoruz. Bizim içinde çok güzel bir ani güzel bir an çünkü ilçemizde güzel bir fakültemiz var, o fakültede güzide ögrenciler mezun oluyorlar. Ögrencilerin velileri ile birlikteyiz. Özellikle Sosyal Bilimlerle alakali gün be gün güçleniyor, bölüm sayisini arttiriyor, akademisyen sayisi artiyor. Üniversitemiz çok güzel butik bir üniversite” diye konustu.

Daha sonra ögrencilerin hazirlamis oldugu müzikli isaret dili gösterisini sunumu yapildi.

Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi, Sosyal Hizmet Bölümü ögrencilerinden Kader Pekgöz’e diplomasini Kaymakam Cevdet Bakkal verdi. Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesinin ikincisi Sosyal Hizmet Bölümü ikincisi DIlber Koca’ya diplomasini Oltu Belediye Baskani Necmettin Tasçi verdi. Üçüncü olan Sosyal Hizmet Bölümü ögrencilerinden Zeynep Aydin’a Oltu Içe Emniyet Müdürü Ahmet Çitak diplomasini verdi.

Sosyal Hizmet Bölümü birincisi Kader Pekgöz yas kütügüne isim plakasini çakti, Finans ve Bankacilik Bölümü birincisi Batuhan Çiftçi yas kütügüne isim plakasini çakti. Daha sonra bölüm üçüncüsü Zeynep Aydin’a diplomasini Oltu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Atmaca verdi. Finans ve Bankacilik Bölümü üçüncüsü Gamze Esen’e Oltu Gençlik Merkezi Spor Müdürü Ömer Bektas diplomasini verdi.

Diger ögrencilere diplomalarini ögretim görevlileri ve misafirler tarafindan takdim edildi. Ardindan okul bahçesine çikan ögrenciler topluca Sosyal Hizmetler yemini ettiler. Ögrenciler ve veliler KEokul bahçesinde doyasiya halay çekerek eglendiler.
Kaynak: İHA