Türkeli'de 'Mahalle Ligi' Voleybol Etkinligi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen "Mahalle Ligi" Sinop’un Türkeli ilçesinde de gerçeklesti.

Türkeli'de 'Mahalle Ligi' Voleybol Etkinligi
Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Türkiye genelinde düzenledigi ve Spor Toto Teskilatinin da destekledigi Arkadasini Bul, Takimini Kur "Mahalle Ligi" Türkeli ilçesinde yapildi.

Gençlik ve Spor Bakanliginin Türkiye genelinde 14-17 yas arasi gençlere yönelik düzenledigi Spor Toto Teskilatinin da desteklemis oldugu ve Türkeli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan yürütülecek olan projede "Mahalle Ligi" spor etkinligi 14-17 yas arasi Voleybol müsabakalari ile start aldi.

Türkeli Ilçe Spor Salonunda düzenlenen "Mahalle Ligi" yogun ilgi gördü. Spor etkinligine, Belediye Baskani Veysel Sahin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Anar, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Deniz Çolak, mahalle muhtarlari Bülent Tan, Nazmi Özden ve Halil Özcan, ögretmenler ile ögrenciler katildi.

Kupa töreninde birinci gelen Anadolu Lisesi takimina Belediye Baskani Veysel Sahin, ikinci gelen Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takimina Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Anar ve üçüncü gelen Imam Hatip Ortaokulu takimina mahalle muhtarlari Bülent Tan, Nazmi Özden ve Halil Özcan ödüllerini takdim etti.
Kaynak: İHA