AK Partili Sahin Tin Açiklamasi 'Sarayköy Denizli'mizin Incisi'

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Sarayköy ilçesine ziyaret gerçeklestirdi. Esnaf ve vatandaslarla bulusan Milletvekili Sahin Tin, “Denizli-Aydin otoyolu Sarayköy’ün degerine deger katacak. Yapilan yatirim, eser ve hizmetlerle Sarayköy’ümüz Denizli’mizin incisi oldu” dedi.

AK Partili Sahin Tin Açiklamasi 'Sarayköy Denizli'mizin Incisi'


AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Sarayköy ilçesini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi ve ilçeye yapilan yatirim ve hizmetleri hemsehrileriyle paylasti. AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin’in Sarayköy ziyaretine Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas, AK Parti Sarayköy Ilçe Baskani Mustafa Pasalioglu ve beraberindekiler eslik etti. Milletvekili Sahin Tin ilçeye yaptiklari yatirim ve hizmetler ile Denizli’nin incisi haline geldigini söyleyerek, sona yaklasan Denizli-Aydin Otoyolu’nun da Sarayköy’ün degerine deger katilacagini söyledi.



“Sarayköy Türkiye yüzyilina Hazir”

Milletvekili Sahin Tin ziyaret çerçevesinde Sarayköy merkezde esnaflari tek tek gezerek hemsehrileri ile kucaklasti, taziye ziyaretlerinde bulundu ve vatandaslarla bir araya gelerek Türkiye vizyonuna dair hedeflerini paylasti. Sarayköy’e basta hükümet, Büyüksehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesinin yaptigi hizmet ve yatirimlarin geçmiste hayal oldugunu, AK Parti iktidari ile yapilamaz, bitirilemez denilen isleri yaptiklarini belirtti.

Milletvekili Sahin Tin, “Sarayköy’ümüze birçok yatirim yaptik. Ilçemizdeki saglik hizmetleri, egitim kurumlari, altyapi çalismalari gibi daha birçok alanda önemli yatirimlara imza attik. Sarayköy’ümüzü proje ve yatirimlarla Türkiye Yüzyilina hazirladik. Ilçemizdeki yatirimlarimiz elbette bunlarla sinirli kalmayacak daha nice destansi isler yapip milletimizin refah seviyesine de katki sunmaya yasam standardini yükseltmeye kararlilikla devam edecegiz. Bu yolda askla, heyecanla, azimle ve gayretle çalisiyoruz. Aziz milletimizin emrinde hizmetkâr olmanin onur ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.



“Karincalar gibi çalismaya, dev hizmetler kazandirmaya devam edecegiz”

Sarayköy ziyaretlerinde vatandaslara Denizli-Aydin otoyolu çalismalari hakkinda da bilgilendirmelerde bulunan Milletvekili Sahin Tin, “Uzun yillardan beri hayal olarak görülen bir projenin daha sonuna yaklasiyoruz. Denizli-Aydin Otoyol projesinde son asamalara geldik. Süratle çalismalari devam eden otoyolu insallah yakin zamanda milletimizin hizmetine sunacagiz. Denizli-Aydin otoyolu projemiz, hem Denizli hem de Aydin illerimize büyük katki saglayacak. Izmir’e ulasimimizi hizli güvenli ve kolay olmasini saglayacak. Bu projenin tamamlanmasi ile birlikte, bölgedeki turizm ve ticaret faaliyetleri de artacak. Sarayköy de bu pastadan en büyük payini alacak. Karincalar gibi çalismaya dev hizmetler kazandirmaya devam edecegiz. Yol medeniyettir, yol ayni zamanda ticaret ve ihracattir. Insallah sehrimizin uzun yillardir hayalini kurdugu otoyola kavusacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA