Vali Tavli Roman Vatandaslarla Iftarda Bir Araya Geldi

Mugla Valisi Orhan Tavli, 8 Mart Dünya Romanlar Gününde Mentese Ögretmenevinde Muglali Roman vatandaslarla bir araya geldi.

Vali Tavli Roman Vatandaslarla Iftarda Bir Araya Geldi
Mugla’nin kültürel zenginligine ve çesitliligine deger katan Roman vatandaslarin basi rahmet, ortasi magfiret, sonu ebedi azaptan kurtulus olan Ramazan-i Serif ayini tebrik eden Vali Orhan Tavli, Roman vatandaslar ile iftar sofrasinda bir arada olmaktan memnuniyet duydugunu açikladi.

Önümüzdeki günlerde bir aydan daha hayirli oldugu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne ulasilacagini hatirlatan Vali Orhan Tavli, "Rabb’imden bizleri mübarek Ramazan ayina kavusturdugu gibi dünyamizin ilk vahiy ile sereflendigi Leyle-i Kadire ve Ramazan Bayramina da eristirmesini niyaz ediyorum. Siz kardeslerimle birlikte tüm Roman vatandaslarimiza hayirli, bereketli bir ramazan diliyorum" diye konustu.

Mugla’nin, bambaska renklerin bir araya gelerek muhtesem desenleri olan essiz bir kültür mozaigi oldugunu belirten Vali Orhan Tavli yasam enerjileri ve farkliliklariyla kültür mozaigimizin en güzide renklerinden olan Roman vatandaslarimizin Dünya Romanlar Günü’nü kutladi.

Söz alan Roman toplumu temsilcileri yakin ilgisi ve alakasi nedeniyle Mugla Valisi Orhan Tavli’ya tesekkür etti. Mentese Ögretmenevindeki iftar programina Mugla Valisi Orhan Tavli’nin yani sira Mentese Kaymakami Mehmet Eris, Mugla Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Osman Toprakçi, Il Saglik Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim ve roman vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA