Tuvaletin Gider Borusundan Uyusturucu Çikti

Konya’da narkotik ekipleri bir adrese düzenledikleri baskinda, tuvaletin lagim gider borusuna saklanmis halde uyusturucu ele geçirdi. Farkli adreslere yapilan baskinlarda ise çok sayida uyusturucu madde ele geçirilirken, gözaltina alinan 18 süpheliden 12’si sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tuvaletin Gider Borusundan Uyusturucu Çikti
Edinilen bilgiye göre, Konya Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucu saticilariyla mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede narkotik ekiplerinin Karatay, Meram, Selçuklu ve Aksehir ilçelerinde sokak saticilari ve zehir tacirlerine yönelik yürüttügü saha çalismalarina devam ediyor. Yapilan çalismalar neticesinde narkotik ekipleri, merkez Karatay ilçesi Tatlicak Mahallesi’nde bir adreste uyusturucu ticareti yapildigi bilgisine ulasti. Eve baskin yapan polis ekipleri tarafindan yapilan aramada, zehir tacirlerinin uyusturucuyu tuvaletin lagim gider borusuna sakladiklari tespit edildi. Uyusturucu saticilarinin polisin bulamayacagini düsünerek uyusturucuyu gider borusuna sakladiklari, daha sonra çikarip satmak için sifona basmadiklari ortaya çikti. Gider borusunda 15 gram eroin ve bir miktar bonzai maddesi bulundu. Baskin yapilan evde 1 süpheli gözaltina alindi.

Sokak saticilarina yönelik operasyonda 18 gözalti

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Aksehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirligi ekiplerinin zehir taciri ve sokak saticilarina yönelik yaptigi operasyonlarda ise yaklasik 2 kilogram eroin, yaklasik 100 gram bonzai, 200 adet uyusturucu hap, bir miktar metamfetamin, esrar ve skunk ile 2 adet hassas terazi ele geçirilirken, 18 süpheli gözaltina alindi. Süphelilerden 12’si sevk edildigi adliyede çikartildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süphelilerden 4’ü adli kontrol sartiyla olmak üzere 6 kisi serbest birakildi.
Kaynak: İHA