Denizli AK Parti Hedefini 4 Vekil Olarak Belirledi

14 Mayis 2023 tarihinde yapilacak olan 28. Dönem Milletvekilligi ve Cumhurbaskanligi seçimi ile ilgili yürüttükleri çalismalarini degerlendiren AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, “Hedefimiz en 4 milletvekilliyi meclisimize göndermek. Milletimizin destegiyle insallah 13. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olacak” dedi.

Denizli AK Parti Hedefini 4 Vekil Olarak Belirledi


14 Mayis’ta yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti Denizli Il Baskanligi, hazirliklarini hedefleri istikametinde sürdürüyor. Geçtigimiz haftalarda 40 milletvekili aday adayini tanitmak için program düzenleyen AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, önümüzdeki günlerde Denizli’den AK Parti adayi olacak milletvekili listesini duyurmasi beklenirken, seçim hedeflerini açikladi.

Bir önceki seçimlerde 8 milletvekili çikan Denizli’de bu sayinin 7’ye düsmesine ragmen vekil hedeflerinin en az 4 oldugunu duyuran Baskan Güngör, “14 Mayis 2023 tarihinde yapilacak olan genel seçimlerde hem milletvekili olarak hem de Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i 13. Cumhurbaskani olacagindan bizim hiç bir sekilde endisemiz yok. Biz Denizli il teskilati olarak sahur, iftar ve teravih programlariyla çalismalarimiza gayretli bir sekilde devam ediyoruz. Burada kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza ve teskilatimizin bütün mensuplarina da ayrica tesekkür ediyorum. Bizlerin en önemli noktasi da milletvekili sayisidir. Denizli’de milletvekili sayisi 8’den 7’ye düstü. Tabi ki bunun neticesinde 8 vekilden 4 tanesi AK Parti olarak bulunuyordu. Bu 7 milletvekili sayisindan en az 4 milletvekilini çikarmak için gayret sarf ediyoruz. Hedefimiz en az 4 milletvekilini meclisimize göndermek” dedi.



“13. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olacak”

Cumhurbaskanligi seçimlerinde Recep Tayyip Erdogan’in Denizli’den en çok oy alacagini dile getiren Baskan Yücel Güngör, “Recep Tayyip Erdogan’in Denizli’de en yüksek oy alacagindan ve diger ittifaki yerle bir edeceginden süphemiz yok. Bu konudaki çalismalarimiz devam ediyor. Milletimizin iradesi çok önemli ve milletimizin destegiyle insallah 13. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA