Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Romanlarla iftar buluşması programında açıklamalarda bulundu. Romanların Türkiye'nin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan, "14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz. Türkiye'yi inşallah her alanda hep beraber bir üst lige taşıyacağız." dedi.

Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz
Başkan Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Başakşehirli Romanlar Geleneksel İftar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Roman kardeşlerimizin bende ayrı bir yeri var. Sosyal medyada yayılan ırkçı düşüncelerin kardeşliğimizi zedelemesine asla fırsat vermeceyeceğiz. Ayrımcılığı elimizin tersiyle ittiik. 8 Nisan Dünya Romanlar Gününüzü tebrik ediyorum. Roman kardeşlerimizde birlikte Türkiye'nin en sıkıntılı günlerine şahitlik ettik.

'İNŞA ETTİĞİMİZ TÜRKİYE EŞİTLİKÇİ BİR TÜRKİYE'DİR'

Her Romana bir yuva hedefi ile çalışmalarımızı daha kararlı bir şekilde yürüteceğiz. Türkiye'yi bir avuç azınlığın ülkesi olmasından çıkardık. Romanların bu ülkenin ayrılmaz bir parçası olduğunu kabul ettirdik. İnşa ettiğimiz Türkiye 85 mliyonun tamamının birinci sınıf vatandaş olarak hizmete layık görüldüğü eşitlikçi bir Türkiye'dir.

'TÜRKİYE'Yİ BİR ÜST LİGE TAŞIYACAĞIZ'

Türkiye Yüzyılının romanını sizlerle birlikte yazacağız. Noksanlarımız, yapmak isteyip de yapamadıklarımız da olsa da bu Türkiye 20 yıl öncesinden çok daha özgür, adaletli, vicdanlı hepimiz için daha yaşanabilir bir Türkiye olmuştur. Hiç şüphesiz bu hepimizin ortak başarısıdır. Bu Roman kardeşlerimizin de başarıdır. İnşallah 14 Mayıs'ta bu başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz. Türkiye'yi inşallah her alanda hep beraber bir üst lige taşıyacağız.