SANKO Üniversitesi'nde 'Kalite Dis Paydas Danisma Kurulu Toplantisi' Düzenlendi

SANKO Üniversitesi’nde dis paydas katilimi ile “Kalite Dis Paydas Danisma Kurulu Toplantisi” düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dagli, “Üniversitemiz kuruldugu günden bu yana saglik alaninda yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararasi kalkinma hedeflerine katki saglamayi görev edinmistir” dedi.

Baskanligini Prof. Dr. Güner Dagli’nin yaptigi toplantida liderlik, yönetim ve kalite, egitim-ögretim, arastirma-gelistirme ve toplumsal katki çalismalarinin niteliginin arttirilmasi ile ilgili konular görüsüldü.

Topluma, egitim ve hizmet anlayisiyla insan odakli bir yaklasim ile dünyaya ve ülkesine karsi sorumluluk duyan, katma deger saglayan bireyler yetistirmeyi ve bilim üretmeyi hedeflediklerinin altini çizen Prof. Dr. Dagli, kurumlar arasi edinilen tecrübe ve bilginin paylasilmasi noktasinda yapilacak is birliklerinin önemine vurgu yapti.

Paydas görüs ve önerilerinin, SANKO Üniversitesi için büyük önem arz ettigini belirten Prof. Dr. Dagli, “Bu amaçla toplumda; bilim, egitim, kültür-sanat ve spor bilincini artirmaya yönelik sürekli egitimi esas alan faaliyetlere iliskin, kamu ve özel sektör kuruluslari ve diger paydaslarimiz ile yaptigimiz is birliklerini daha da gelistirmeyi hedefliyoruz” diye konustu.



SANKO Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Elif Onur ise üniversitenin kalite süreçleri ve Yüksek Ögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) hakkinda sunum yapti.

Üniversitenin Kurumsal Izleme Programi sürecinde oldugunu söyleyen Doç. Dr. Onur, bu süreçte Üniversitenin Kalite Danisma Kurulu ve paydaslar ile mezunlardan beklenen çalismalar hakkinda katilimcilari bilgilendirdi.

Toplantiya; TSE Gaziantep Bölge Müdürü Riza Okumus, Il Saglik Müdürlügü Saglik Hizmetleri Baskan Yardimcisi Dr. Said Ustaoglu, SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali, Oguzeli Belediye Baskan Yardimcisi Mecit Yilmaz, Gaziantep Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel, Gaziantep Ticaret Odasi Meclis Üyesi Mustafa Eryoldas, Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Ercan Sayin, Ipekyolu Kalkinma Ajansi Proje Uzmani Yahya Simsek, Sehitkamil Belediyesi Insan Kaynaklari Sefi Hüseyin Ebren, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Strateji ve Kalite Müdürü Tuba Gündogdu, SANKO Üniversitesi Yönetimi ve Bölüm Baskanlari, SANKO Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Meltem Demirci ve Ögrenci Temsilcisi Serkan Öksüzler katildi.

Kaynak: İHA