Kars'ta Safiye Soyman Rüzgari Esti

Kars’ta Ramazan Bayrami’nda ünlü isimler sevenleriyle bulustu. Bayramin ikinci günü sahneye çikan sanatçilar birbirinden güzel siir ve sarkilarla vatandaslara unutulmaz bir gün yasatti.

Kars'ta Safiye Soyman Rüzgari Esti
Grand Ani Hotel Salonu’nda düzenlenen konserde Ahmet Selçuk Ilkan birbirinden güzel siirlerini seslendirirken, Faik Öztürk ve Safiye Soyman’in söyledigi sarkilarla vatandaslar gönüllerince eglendi.

Kars’a gelmeyi çok istedigini ve arzu ettigini ancak ilk kez geldigini söyleyen Safiye Soyman’da, “Insallah Kars bana ugurlu gelecek, yaklasik 3 aydir çok büyük üzüntüler çektik, yüregimizden yaralarimiz gitmedi ama hayat tabi ki devam ediyor. Ben burada depremde hayatini kaybeden tüm depremzedelere Allah rahmet diliyorum. Allah bir daha o üzüntüleri göstermesin” dedi.

Daha sonra sahneye çikan Ahmet Selçuk Ilkan, siirleriyle sevenlerini duygulandirdi. Faik Öztürk ve Safiye Soyman’in söyledigi sarkilarla vatandaslar gönüllerince eglendi.

Gecede Faik Öztürk’e sürpriz dogum günü de yapildi. 62’nci dogum gününü sahnede kutlayan dostlariyla birlikte pasta keserek kutlayan Öztürk duygulu anlar yasadi. Kesilen pastayi Safiye Soyman elleriyle Faik Öztürk’e yedirdi. Düzenlenen konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
Kaynak: İHA