Cizre'de Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Ölü, 8 Yarali

Sirnak’in Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi öldü 8 kisi yaralandi.

Cizre'de Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Ölü, 8 Yarali
Cizre ilçesi Idil Çevre yolunda bir otomobilin kamyonet ile çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda otomobilde bulunan 8 kisiden 2’si hayatini kaybederken, kamyonette bulunan 2 kisi ise yaralandi. Kaza, Cizre-Idil Çevre yolu Cam Teras mevkiinde meydana geldi. Idil istikametinden Cizre’ye gelmekte olan Mehmet Sah Seçkin idaresindeki 01 AJH 845 plakali otomobil Cizre Cam Teras mevkiinde sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 EVV 239 plakali kamyonete arkadan çarpti. 8 kisinin içinde bulundugu otomobil çarpismanin etkisi ile sarampole yuvarlandi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Mehmet Sah Seçkin ile 13 yasindaki Mesut Arsokay olay yerinde hayatini kaybederken, iki araçta bulunan toplam 8 kisi de yaralandi.

Kaza ihbari ile birlikte olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Polisin olay yerinde genis güvenlik önlemi aldigi kazada yaralanan 8 kisi olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldirildi. Kazada otomobilde bulunan yaralilardan 2 kisinin durumunun agir oldugu ögrenilirken diger yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi belirtildi.

Kazada hayatini kaybeden Mehmet Sah Seçkin ile 13 yasindaki Mesut Arsokay’in cenazesi hastane morguna kaldirilirken, kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA