Konya'da Toplamda 566 Yil Hapis Cezasi Bulunan 118 Sahis Yakalandi

Konya’da polis ekipleri, çesitli suçlardan haklarinda yakalama karari çikarilan ve toplamda 566 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 118 sahsi düzenlenen operasyonlarla yakalandi.

Konya'da Toplamda 566 Yil Hapis Cezasi Bulunan 118 Sahis Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri; kasten yaralama, yagma, hirsizlik, gasp gibi çesitli suçlardan aranmasi olan 118 sahsi yakalamak için harekete geçti. 1 hafta süren çalismalarin ardindan polis ekipleri gizlendikleri adreslerde tespit edilen sahislari düzenlenen operasyonlarla yakaladi.

Toplamda 566 yil kesinlesmis hapis cezasi

Tatlicak Mahallesi’nde kendisini polis olarak tanitip insanlarin degerli esyalarini gasp eden ve 41 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan Faruk Horasan (39) düzenlenen operasyonla evinde yakalandi. Kasten öldürme, silahla yagma, hirsizlik, kasten yaralama, suç örgütü kurma, kisiyi hürriyetinden yoksun kilma ve daha birçok suçtan aranan kesinlesmis toplamda 566 yil hapis cezasi ve yakalama emri bulunan 118 kisi yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 118 sahistan 67’si çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 51 sahsin ise ifadeleri alinmak üzere adli mercilere sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA