Baskan Kibar Açiklamasi 'Fatsa Tek Yürek Oldu, Gururluyum'

Ordu’nun Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, merkez üssü Kahramanmaras olan depremlerin ardindan ilçenin tek yürek oldugunu belirterek, “Fatsa yasanan deprem felaketinde tek yürek oldu, bu sehrin Belediye Baskani oldugum için gururluyum” dedi.

Baskan Kibar Açiklamasi 'Fatsa Tek Yürek Oldu, Gururluyum'
Kahramanmaras merkezli 6 Subat tarihinde meydana gelen depremlerin ardindan Fatsa’dan destekler büyüyerek devam ediyor. Çok sayida yardim malzemelerinin gönderildigi Fatsa’dan ayrica, belediye ekipleri ve is makineleri de bölgeye sevk edildi. Fatsali vatandaslarin da destek için gittigi bölgede büyük bir çalisma yürütüldü.

“7’den 70’e gönüllerimiz bir oldu”

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar yaptigi açiklamada, yasanan depremler sonrasi vatandaslarin çok büyük bir dayanisma örnegi gösterdiklerini söyledi.

Kibar, “Allah’im milletimize güç kuvvet versin. Ülkemiz tarihinin en büyük afetini yasadi. Yaralarimizi hep birlikte saracagiz. Afet gerçeklestigi an itibarindan bu zamana kadar her türlü yardim sesimize kulak veren basta Fatsali hemserilerimiz olmak üzere tüm bölge insanimiza sükranlarimi iletmek istiyorum. Fatsa gibi bir sehrin belediye baskani oldugum için çok gururluyum. Birlikte çalisarak orada ki depremzedelere yardimlarimizi tirlarla ilettik. Çok önemli bir dayanismayi burada gösterdik. Elimizde avucumuzda ne varsa orada ki kardeslerimizle paylastik. 7’den 70’e gönüllerimiz bir oldu. Depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet kederli ailelerine bassagligi diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ayrica, deprem bölgelerine olan desteklerinin devam edecegini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA