Altinova'da Ramazan Dolu Dolu Geçiyor

Altinova Belediyesi tarafindan düzenlenen Ramazan etkinleri vatandaslar tarafindan büyük ilgi görüyor. Belediye Baskani Metin Oral, ilçede Ramazan ayini dolu dolu geçireceklerini söyledi.

Altinova'da Ramazan Dolu Dolu Geçiyor
Altinova Belediyesi Kapali Pazar Yerinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri hiz kesmeden devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde 2 Nisan pazar Dursun Ali Erzincanli, 4 Nisan sali Ahmet Yenilmez, 8 Nisan cumartesi Sedat Uçan, 12 Nisan çarsamba Serdar Tuncer ve 15 Nisan cumartesi günü de Saban Kizildag Altinovalilarla bulusacak. Programlar saat 22.00’de baslayacak.

Ilçede düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklara yönelik zengin içerikler yer aliyor. Çocuklar Bu Ramazan Altinova’da gönüllerince eglenme imkani buluyor. Programlarda Çocuk animasyonu, çocuk sinemalari, çocuk tiyatrosu, gölge oyunu, Hacivat Karagöz, Meddah, Nasrettin Hoca, Keloglan, Pamuk Prenses, Tasavvuf Müzigi, Semazen, Istanbul Beyefendisi-Hanimefendisi, kukla, palyaço, Koca Kafa Micky, Koca Kafa Minyon, Koca Kafa Gözlüklü Sirin, tahta bacak, yüz boyama yer alacak.

Ayrica her gün dönüsümlü olarak basta çocuklar olmak üzere vatandaslara kagit helva, patlamis misir, Osmanli Serbeti, pamuk seker ve algüllü macunu ikram edilecek.

Toplu iftarlar sayesinde vatandaslarin ayni duyguda bulustugunu, birlik ve beraberligin pekistigini söyleyen Baskan Oral, “Böylesi etkinlikler çocuklarimiz ve gençlerimiz için de oldukça önemli anlardir. Birligi, beraberligi, paylasmayi yasayarak anliyorlar” diye konustu.

Kaynak: İHA