Baskan Alemdar Kurtarma Ekibiyle Birlikte Adiyaman'a Gidiyor

Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, 18 kisilik kurtarma ekibiyle birlikte deprem bölgesi Adiyaman’a dogru yola çikti.

Baskan Alemdar Kurtarma Ekibiyle Birlikte Adiyaman'a Gidiyor
Büyük depremin ardindan afet bölgesi için yardim kampanyasi baslatan ve tüm imkanlari seferber eden Serdivan Belediyesi, dün bölgeye sevk ettigi 8 tirin ardindan bugün de 14 araçlik yardim malzemesini Adiyaman için yola çikardi. 18 kisilik kurtarma ekibinin de yer aldigi konvoyla birlikte Adiyaman’a hareket eden Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, saha çalismalarinda AFAD ve ilgili kurumlarla ortak hareket ederek, depremzedelere destek olacaklarini ifade etti.

Alemdar, "Büyük bir felaketle karsi karsiyayiz. Bölgedeki vatandaslarimizin yaralarini sarmak, acilarini bir nebze de olsa dindirmek, onlara destek olmak için devletimiz tüm kurumlari ile afet bölgesinde. Biz de Serdivan Belediyesi olarak çalismalara destek vermek için afet bölgesine hareket ediyoruz. Arkadaslarimiz kurtarma ve enkaz kaldirma çalismalarina da destek olacak. Insallah hep birlikte bu felaketin de üstesinden gelecegiz" dedi.

Kaynak: İHA