Kütahya Halk Otobüsleri Kooperatifi'nden Depremzedeler Yardim

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin deprem günü elde edilen kazanci, Belediyemiz araciligiyla AFAD’a bagisladiklarini açikladi.

Kütahya Halk Otobüsleri Kooperatifi'nden Depremzedeler Yardim
Halk Otobüsleri Kooperatif Baskani Ömer Koyunoglu ve yönetim kurulu üyeleri, aldiklari kararla deprem günü elde edilen kazanci deprem bölgesindeki vatandaslara için bagisladi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Belediye Baskanimiz Prof. Dr. Alim Isik, “Deprem afeti nedeniyle Kahramanmaras ilimiz basta olmak üzere bölgedeki 10 ilde birçok vatandasimiz hayatini kaybetti, birçogu su anda kurtarilmayi bekliyor. Hayatta kalanlar da Türkiye’nin her tarafindan gelecek yardimlar sayesinde hayatlarini devam ettirmeye çalisiyor. Öncelikle hayatlarini kaybeden tüm vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina ve Aziz milletimize bassagligi, yaralilara da acil sifalar diliyorum. Zor sartlarda ayakta kalmaya çalisan vatandaslarimiza da Allah’tan yardim diliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA