Biga Belediyesi'nde Personelin Hem Yüzü Hem Cebi Güldü

Biga Belediyesi ve Biga Kent Hizmetleri A.S. ile Hizmet Is Sendikasi arasinda kabul edilen ara zam toplu is sözlesmesinde imzalar atildi.

Biga Belediyesi'nde Personelin Hem Yüzü Hem Cebi Güldü
Biga Belediyesi ile Hak Is Konfederasyonu’na bagli Hizmet Is Sendikasi arasinda olumlu sonuçlanan 2023 yeni yil zam sözlesmesi imzalandi. Biga Kent Hizmetleri A.S. bünyesinde çalisanlari kapsayan toplu sözlesmede sirket isçilerine yüzde 66, kadrolu isçilere ise yüzde 41 oraninda zam yapildi. Biga Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Mali Hizmetler Müdürü Nurullah Erden, Kent Hizmetleri Isletmeler Sorumlusu Saffet Çetin, Hizmet-Is Sendikasi Çanakkale Sube Baskani Vedat Yilmaz, Sube Baskan Yardimcisi Davut Aydin ve Sendika Bas Temsilcisi Seda Turan Urhan katildi.

Imzalarin atilmasinin ardindan açiklamada bulunan Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, “Belediyemiz çatisi altinda hizmet veren Biga Kent Hizmetleri A.S. bünyesinde sehrimiz için hizmet eden sirket çalisani kardeslerimizin maaslarina yüzde 66, kadrolu isçi kardeslerimize ise yüzde 41 oraninda zam kararimizi içeren sözlesmeyi Hizmet Is Sendikamizla imzaladik. Tüm mesai arkadaslarima özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ederim. Dün oldugu bugün de alin teri ile çalisan kardeslerimizin yaninda olmayi sürdürüyoruz. Sehrimizi daha ileriye tasimak, tas üstüne bir tasa daha koymaya çalisarak mücadelemizi veriyoruz. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Zam oranlari hayirli ve bereketli olsun insallah” dedi.

Kaynak: İHA