Manavgat Belediyesi'nden Depremzede Çocuklara Etkinlik

Manavgat Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklarda travma olusmasinin önüne geçmek, onlari sosyal yasama adapte etmek ve felaketin izlerini bir nebze de olsa silmek amaciyla sosyal etkinlikler düzenliyor.

Manavgat Belediyesi'nden Depremzede Çocuklara Etkinlik
Manavgat Belediyesi, büyük deprem felaketi sonrasinda Manavgat’a gelen çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi.

Manavgat Belediyesi Hizmet Binasi ve Manavgat Belediyesi Kitap Kafe bahçelerinde düzenlenen etkinliklere, Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, baskan yardimcilari, birim müdürleri, Manavgat Belediyesi’nin kres ögretmenleri ve depremzede ailelerin çocuklari katildi.

Etkinlige Manavgat’taki depremzede ailelere destek amaciyla gelen gönüllüler ressam Gizem Akdag ve Mimar Yasemin Aydan da katildi.



Baskan Sözen’den yüz boyamasi

Çocuklari sosyal yasama adapte etmek ve felaket sonrasi kalici travma olusmasini engellemek amaciyla düzenlenen etkinliklerde Belediye Kültür Müdürlügü ve Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü organizeli olarak çalismalar yürüttü. Etkinliklerde çocuklarin mutlulugu için belediye bahçesini ve kitap kafeyi özel olarak hazirlayan Manavgat Belediyesi çalisanlari, pamuk seker ikrami, palyaço, oyuncaklar, boyama kitaplari, balon, animasyon ve çesitli oyun etkinlikleriyle minikleri eglendirdi. Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen de tüm çocuklarla bire bir ilgilenerek, çocuklarin yüzlerini boyadi. Depremzede aileler, günler sonra çocuklarinin yüzlerinin güldügünü belirterek en zor günlerinde kendilerini yalniz birakmayan Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen’e tesekkür etti.

Sözen; “Onlarin mutlulugu her seyden önemli”

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Manavgat’a gelen depremzede çocuklar ve aileleri için tüm imkanlarini seferber ettiklerini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “ Büyük felaket sonrasi Manavgat’imiza gelen tüm depremzedelerimizin yaninda olmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarimizi mutlu edebilmek ve normal yasama dönüslerine katki saglamak amaciyla her gün etkinlikler düzenliyoruz. Onlarin yüzlerinde tebessüm olusturabildiysek ne mutlu bizlere. Bu zor günleri birlikte atlatacagiz. Etkinligimize emek veren tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi, kentimize gelen tüm vatandaslarimiza ev sahipligi yapmaya devam edecektir. Çocuklarimizin bundan sonraki yasamlarinin en güzel bir sekilde geçmesini de yürekten temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA