Serin-2 Apartmani Önce Çatirdadi, Sonra Toz Dumanina Gömüldü

Kahramanmaras merkezli depremlerde Diyarbakir’da çöken Serin-2 Apartmani’nin yikilmadan önce çatirdama ve ‘yardim edin’ çigliklari telefon kameralarina yansidi.

Serin-2 Apartmani Önce Çatirdadi, Sonra Toz Dumanina Gömüldü
Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan 7.6 ve 7.7’lik depremin ilk anlarina ait dehsete düsüren yeni görüntüleri ortaya çikti. O anlar saniye saniye bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Görüntüde depremin siddetiyle Baglar ilçesindeki Serin-2 Apartmani’nin önce çatirdayip sonra çöktügü görülüyor. Öte yandan binanin çatirdamasindan sonra ‘yardim edin’ çigliklari da tüyler ürpertiyor. Deprem esnasinda gökyüzünün yeryüzünü aydinlatmasiyla birlikte sarsintinin siddetlendigi görüntüde, elektriklerin kesildigi görülüyor.

Onlarca vatandasin hayatini kaybettigi ve yaralandigi Serin-2 Apartmani’nda, 16 Subat’ta enkaz çalismalari tamamlanmisti. Diyarbakir’da resmi rakamlara göre 407 vatandas hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA