Çikan Tartismada Dükkanina Gelen Müsterisini Silahla Vurdu

Kastamonu’da kuaför dükkaninda çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine is yeri sahibi, müsterisini silahla vurdu. Olayin ardindan gözaltina alinan is yeri sahibi tutuklandi.

Çikan Tartismada Dükkanina Gelen Müsterisini Silahla Vurdu
Edinilen bilgiye göre, Kuzeykent Mahallesi Üstün Sokak’ta bulunan bir kuaför dükkaninda is yeri sahibi E.G. ile M.C.C. arasinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda tabanca ile E.G., müsterisi M.C.C.’ye ates açti. M.C.C., vücuduna isabet eden kursunlar sebebiyle kol ve bacak bölgesinden yaralandi. M.C.C., olay yerinden uzaklasarak kendi imkanlariyla Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine gitti, yasanan kavgada yaralanan E.G. de hastaneye sevk edildi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Tedavisinin ardindan gözaltina alinan E.G. ve M.C.C., emniyetteki islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edildi. E.G., Nöbetçi Sulh Hakimligince tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, M.C.C. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA