TEM'de Lastik Degistirirken Canindan Olan Arkadaslar Son Yolculuklarina Ugurlandi

TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde aracin patlayan lastigini degistiren iki arkadas tirin çarpmasiyla feci sekilde can vermisti. Kocaeli ve Sakarya’da kilan cenaze namazlarinin ardindan arkadaslar son yolculuklarina ugurlandi.

TEM'de Lastik Degistirirken Canindan Olan Arkadaslar Son Yolculuklarina Ugurlandi


Gece saatlerinde TEM Otoyolu Kartepe Acisu’da meydana gelen kazada, aracinin lastigi patlayan Alperen T.’nin aramasi üzerine Muhammed Emin Salci (22) ve Hakan Çetin (22), yardim etmek için TEM’e gitmisti. Emniyet seridine çekilen aracin lastiginin degistirildigi esnada, deprem bölgesinden gelen F.Ü. idaresindeki 34 DLF 993 plakali Scania tir, üç arkadasa da çarpmisti. Kazanin ardindan Alperen T. yaralanmis, Muhammed Emin Salci ve Hakan Çetin ise olay yerinde feci sekilde can vermisti.

Arkadasina yardim için giden ve meydana gelen kazada hayatini kaybeden, Hakan Çetin’in cenazesi Kartepe ilçesindeki Gül Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Masukiye Mezarligina defnedildi. Çetin’in ailesi ise tabutun basinda dakikalarca gözyasi döktü. Muhammet Emin Salci ise Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi’nde bulundan Güzeltepe Nur Camii’nde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazi sonrasi defnedildi.
Kaynak: İHA