Bitlisli 2 Minik Yürek Bisiklet Alacaklari Parayi Depremzedelere Bagisladi

BITLIS – Bitlis’te yasayan Mustafa ve Musab Koçyigit adli 2 kardes, bisiklet almak için biriktirdigi paralarini deprem bölgesindeki çocuklara göndermek üzere Bitlis Il Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Müdürlügü’ne bagisladi.

Bitlisli 2 Minik Yürek Bisiklet Alacaklari Parayi Depremzedelere Bagisladi
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan depremzedelerin yaralari hizli bir sekilde sarilmaya çalisirken Bitlis’te yasayan iki kardes, bisiklet almak için biriktirdigi paralarini depremzedeler için bagisladi. Türkiye, Kahramanmaras merkezli 7.6 ve 7.7 büyüklügündeki depremlerin yaralarini sarmak için tek yürek oldu. Bitlis’te yasayan Mustafa ve Musab Koçyigit adli 2 kardes bisiklet almak için biriktirdigi paralarini deprem bölgesindeki çocuklara göndermek üzere Bitlis Il Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlügü’ne bagisladi. 2 kardesin gösterdigi davranis herkese örnek olurken yazdiklari not ise duygulandirdi.

“Allah’a dua ediyoruz, bir daha böyle bir felaket yasatmasin bizlere”

Koçyigit kardeslerin yazdiklari notta ise, “Kumbaramizda biriktirip bisiklet alacagimiz paralari depremzede kardeslerimize gönderiyoruz. Keske elimizden fazlasi gelseydi daha fazla yardim etmek isterdik. Allah’a dua ediyoruz, bir daha böyle bir felaket yasatmasin bizlere. Sizleri Allah’a emanet ediyoruz” seklinde not yazdilar.
Kaynak: İHA