Kardes Adliye Personeli Elbistan'a Dogru Yola Çiktilar
Deprem bölgesi 10 ilin adliyeleri “Kardes Adliye” uygulamasiyla eslestirilirken, Eskisehir Adliyesi’nden 11 gönüllü personel kardes adliye olarak belirlenen Elbistan Adliyesi’ne dogru yola çikti.

Eskisehir Cumhuriyet Bassavcisi Ali Yeldan, Bassavci Vekilleri ve çok sayida adliye personeli deprem bölgesine giden gönüllüleri ugurlamak için adliye önünde toplandi. Bassavci Yeldan, “Bugün burada gönüllü olan arkadaslarimizdan ilk grubumuzu kardes Elbistan’imiza gönderiyoruz. Gönüllü olmak isteyen personellerimizin sayisi da günden güne artmakta. Elbistan’a giden arkadaslarimiz milletimizin ayaga daha güçlü kalkabilmesi adina çalisacaklar. Allah hepsinin yardimcisi olsun” diye konustu.
Gönüllü olan 11 kisilik ilk grup, çalisma arkadaslariyla vedalasirken, personelin birçogu gözyaslarina hâkim olamadi. Vedalasmanin ardindan araçlari ile hareket eden ekip alkislarla ugurlandi.
