Akyurtlu Iki Kiz Kardesten Depremzedelere Duygu Dolu Mektup

Akyurt Belediyesi’nin depremzedeler için kurdugu yardim toplama merkezine gelen bir kutu ve içinden çikan mektup duygulandirdi.

Akyurtlu Iki Kiz Kardesten Depremzedelere Duygu Dolu Mektup
Akyurt’ta iki minik kiz kardes depremzede çocuklara ulastirilmak üzere kiyafet ve ayakkabilari bir kutuya koyup içine de mektuplarini ekledi. "Orada olamasakta bütün ailemizin dualari seninle" diye seslenen 13 yasindaki Asli ve 7 yasindaki Esma duygu dolu sözlerle hissettiklerini yaziya döktü.

Mektuplarina ’Güzel kardesim’ diye baslayan iki minik kiz sunlari yazdi:

"Eger bu mektubu ve kutunun içindekileri aldiysan senin adina çok sevindim. Elimizden geldigi kadar sana yardim etmeye çalistik. Biz iki kiz kardesiz. Ben 13 yasindayim. Küçük kardesim 7 yasinda. Senin için çok üzüldük. Biliyoruz ki yasadiklariniz çok zor seyler. Ikimizde sidi senin yaninda olup sana simsiki sarilmak isterdik. Orada olamasakta bütün ailemizin dualari seninle. Benim kardesim 1. sinifa gidiyor ve okumaya yeni geçti. Ismi Esma. Insallah en kisa sürede tüm yakinlarina ulasirsin. Tüm ailemin geçmis olsun dilekleri de sizinle.

Simdi sözü Esma’ya birakiyorum;

Ben Esna. Okumaya yeni geçtim. Ilk defa mektup yaziyorum. Sana kiyafetlerimi ve ayakkabilarimi gönderiyorum. Seni çok seviyorum. Keske senin yaninda olabilsem Oraya gelip kiyafetlerimi sana ellerimle vermek isterdim. Sana hep dua ediyorum. Allah’a emanet ol. Görüsürüz.

Seni seven iki kiz Asli ve Esma."
Kaynak: İHA