MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Sancakli Açiklamasi

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancakli’nin, yeni dönemde Kocaeli’de MHP’ye en az bir belediye verilmesi gerektigine iliskin açiklamasina, "Futbol hayatinda 3 büyük kulüpte oynama gelenegini siyasette de mi sürdürmek istiyor" yanitini verdi.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, bazi basin mensuplarinin MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancakli ile ilgili sorusuna cevap verdi. Bahçeli, bir basin mensubunun "Efendim MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancakli’nin bir açiklamasi gündeme yansidi. Sancakli’nin ’Bu dönem MHP’ye en azindan bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalismalarinda Kocaeli’de göremezler. Tabanimiz bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teskilatlarimiz emin olun sahada olmayacaktir. Cumhur ittifaki Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umduklari gibi olmaz’ sözlerini nasil degerlendiriyorsunuz" seklindeki sorusunu yanitladi.

MHP Lideri Bahçeli, "Futbol hayatinda 3 büyük kulüpte oynama gelenegini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" diye yanit verdi.
Kaynak: İHA