Ögrencilere Atatürk Rozeti Taktilar

Düzce Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, sosyal farkindalik çalismasi kapsaminda Atatürk’ün 85. ölüm yildönümü dolayisiyla hazirladiklari Atatürk Rozetlerini Millet Kütüphanesinde bulunan ögrencilere takti.

Ögrencilere Atatürk Rozeti Taktilar
Düzce Belediyesi, egitim noktasinda her kesime hitap eden yatirimlarin yani sira sosyal belediyecilik çatisi altinda bünyesinde egitim gören ögrencileri egitmeye ve sosyal farkindaliklarini arttirmaya yönelik etkinliklerle bulusturmayi ihmal etmiyor. Bu dogrultuda hareket eden Kültür Isleri Müdürlügü, Atatürk’ün 85. ölüm yildönümü öncesinde farkindalik olusturmak için etkinlik düzenledi.

Millet Kütüphanesi personelleri tarafindan hazirlanan etkinlikte kütüphanede bulunan ögrencilere anlamli bir sürpriz gerçeklestirildi.

Ders çalisan ögrencilerle bir araya gelen personeller, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öldügü saati gösteren rozetleri ögrencilere takarak bu önemli günün unutulmamasini sagladi. Kütüphane de bulunan ögrenciler bu anlamli çalismadan ötürü kütüphane personellerine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA