Annesini Öldürme Nedeni Sok Etti
Mugla’nin Bodrum ilçesinde annesini öldüren çocugun, annesini arayarak, “D vitamini eksikligim varmis kanimi aldilar. Ben de gelecegim biçakla bilegini keserek senin kanini alacagim” dedigi ögrenildi. Cinayet zanlisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan donduran detay
D.D.’nin dün kan bagisinda bulunduktan sonra kan degerlerinde D vitamini eksikliginin oldugunu ögrenince kan bagisi yapmasini istedigi annesini sorumlu tutarak annesiyle telefon görüsmesi yapti. D.D. görüsmesinde annesine, "D vitamini eksikligim varmis kanimi aldilar, ben de gelecegim biçakla bilegini keserek senin kanini alacagim” dedigi ögrenildi.
Emniyetteki islemleri tamamlanan D.D. adliyeye sevk edildi. Sahis çikarildigi mahkemece tutuklanirken, D.D.’ye polis aracina kadar babasinin eslik ettigi ve ogluna moral vermeye çalistigi görüldü.
