Baskan Köse Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi
Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse Milli Yas sebebi ile ertelenen Muhtarlar Günü’ne özel kutlama yemegini Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde organize etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü’ne özel düzenlenmesi planlanan kutlama programi Türkiye’de ilan edilen 3 günlük Milli Yas sebebi ile ertelenmisti. Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse dün aksam saatlerinde Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Muhtarlar Günü’ne özel düzenlenen yemekte muhtarlar ile bir araya geldi.
Düzenlenen programa Safranbolu Muhtarlar Dernegi Baskani Sahin Yavuz, Köy ve Mahalle Muhtarlari Dernegi Ragip Tunç ile Safranbolu muhtarlari yogun katilim sagladi. Safranbolu Muhtarlar Dernegi Baskani Sahin Yavuz, Köy ve Mahalle Muhtarlari Dernegi Ragip Tunç yaptiklari konusmalarda Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse tarafindan organize edilen kutlama yemegi sebebi ile tesekkürlerini iletti. Baskan Köse ise yaptigi konusmada ise, ‘’Muhtarlarimizla hemen hemen her ay toplanarak istisarelerde bulunduk ve olumlu sonuçlarini hep birlikte gördük. Sizler de görev alanlarinizda birer Belediye Baskani’siniz aslinda. Her birinizin gününü kutluyor, bundan sonra da çalismalarinizda basarilar diliyorum ve tesekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandi.
Program Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse tarafindan Safranbolu’daki tüm muhtarlar için hazirlanan özel hediye takdimi ve hatira fotografi çekimi ile sona erdi.
