Kayseri, Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi'ne Akin Ediyor

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in vizyon projelerinden, Kayseri’nin merkezinde yer alan Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden olan ve Cumhuriyeti’nin 100’üncü yilinda vatandaslarin hizmetine sunulan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi vatandaslardan tam not aldi.

Kayseri, Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi'ne Akin Ediyor
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin ertesinde tatili firsat bilen vatandaslar, ailelerini de alarak solugu Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde aldi. Millet bahçesini gezen, çocuklari oyun alanlarindan faydalanan ve millet bahçesinin imkânlarini kesfeden vatandaslar, söz konusu hizmetten memnun kaldi.

“Yurt disina da gittim, böyle yerler görmedim”

Develi ilçesinde ikamet eden Hasim Özkara sehir merkezinde ikamet eden kizinin yanina geldigini ve millet bahçesi de açilinca ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Çok güzel olmus, Allah islerini güçlerini rast getirsin, yurt disina da gittim, böyle yerler görmedim” dedi.

Ögrenciler, ders çalismak için tercih etti, çok güzel bir çalisma oldugunu söyledi

Ögrenci Eylül Karaboga ise açik havayi ve yeni açilan millet bahçesini firsat bilerek ders çalismak için ve gezmek için Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ne geldiklerini ifade ederek, “Toplanip ders çalismak istedik. Hem sinavlarimiz da var, hem de yeni açildi, burayi da görelim dedik” diye konustu.

Karaboga, millet bahçesinin genis, piknik alanlari olan güzel bir çalisma oldugunu ifade etti.

Ögrenci Ayse Çelik de, “Ders çalismak için çok güzel. Biz buraya çogunlukla gelmeyi düsünüyoruz artik. Ortami güzel, büyük, serin, evimize de yakin” ifadesinde bulundu.

“Oturma alanlari, parklar, yesil alan çok begendik”

Millet bahçesini ailesi ile birlikte gezen Memduh Günes isimli vatandas da begenisini dile getirerek, “Okullar tatil oldu, biz de çocuklari alalim, yeni açildi gezelim, görelim diye geldik. Gayet güzel, Kayseri’de böyle büyük, güzel bir yer görmedim. Oturma alanlari, parklar, yesil alan çok begendik” dedi.

“Kayseri’nin böyle bir yere ihtiyaci vardi. Nefes alacagimiz güzel bir yer”

Selver Mercan isimli vatandas ise millet bahçesinin nefes alinacak güzel bir yer oldugunu belirterek, “Kayseri’nin böyle bir yere ihtiyaci vardi ama Allah razi olsun bizim baskanlarimizdan, nefes aliyor Kayseri. O kadar sehirleri geziyoruz bu kadar güzel bir yer görmedim. Her yer yesillik, güzellik. Nefes alacagimiz güzel bir yer” ifadelerini kullandi.

“Burasi harika bir yer. Kayseri’de böyle bir park yoktu”

Elif Alya Basoglu isimli minik ziyaretçi de, “Bugün eglenmeye gelmistim, çok eglendim gerçekten. Burasi harika bir yer bence” derken Tuana Güngür isimli genç ise kardesiyle beraber oyun oynamak için millet bahçesine geldigini söyleyerek, “Çok egleniyoruz, çok güzel bir yer. Buradaki parklar çok büyük ve çok güzel. Kayseri’de böyle bir park yoktu, emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Miniklerin gönüllerince eglendigi oyun alaninda sevinçleri gözlerinden okundu.
Kaynak: İHA