Baskan Ergün, Devam Eden Prestij Cadde Çalismasini Inceledi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin prestij cadde çalismalari arasinda yer alan Atatürk Bulvari üzerinde devam eden yol yapim çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Ergün, Devam Eden Prestij Cadde Çalismasini Inceledi
Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yürütülen prestij cadde çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Cumhuriyet Meydani yaninda yer alan eski dogum hastanesinden Cumhuriyet Meydani’na kadar olan Atatürk Bulvari üzerinde devam eden prestij cadde çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Ergün’ün incelemeleri sirasinda Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya hazir bulunurken, MHP Il Baskani Cüneyt Tosuner de eslik etti.

Kaldirim ve bordür çalismalarini inceledi

Baskan Cengiz Ergün, alt yapi çalismalari büyük ölçüde tamamlanan ve üst yapi çalismalarinda mesafe alinan Atatürk Bulvari üzerindeki çalismalar hakkinda Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu ve Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya’dan bilgi aldi. Eski dogum hastanesi önünden itibaren sicak asfaltin baslayacagi ve modern aydinlatma çalismalariyla bastan sona yenilenecek olan Atatürk Bulvari’nda Baskan Ergün, çalismalarin en kisa sürede tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacagini söyledi.

Kaynak: İHA