100. Yila Yakisan Organizasyonlara Imza Atti

Düzce Üniversitesi, Cumhuriyetimizin 100. yili kutlamalari çerçevesinde 27 programa ev sahipligi yaparak Cumhuriyet’in anlam ve önemini tüm kesimlerle paylasti.

100. Yila Yakisan Organizasyonlara Imza Atti
Cumhuriyetimizin 100. Yili kutlamalari için tüm imkanlarini seferber eden Düzce Üniversitesi, bu özel güne yönelik; 11 panel, 10 konferans, 2 sergi, 1 sempozyum, 1 söylesi, 1 workshop ve 1 doga yürüyüsü olmak üzere, sadece bir hafta içerisinde, toplam 27 program düzenleyerek, Cumhuriyetimizin 100. yilina yakisan organizasyonlara imza atti.

Derinlikli programlarla 100 yillik degerlendirme ve gelecek vizyonu

Bilim, teknoloji ve sanayiden sanata; ekonomiden dis politikaya; egitimden edebiyata; sagliktan tarima; tarihten Türk mutfagina kadar daha birçok konuda, Cumhuriyet’in 100 yilini, alaninda uzman konuklarla, derinlikli bilimsel programlarla degerlendiren Düzce Üniversitesi, Cumhuriyetimizin kazanimlarini da kamuoyuyla paylasarak, ülkemizin ikinci yüzyili için gelecek vizyonu ortaya koydu.

Düzce Üniversitesi tarafindan yapilan açiklamada “Düzce Üniversitesi olarak; Cumhuriyetimizin 100. yilini kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle aniyor, güçlü ve müreffeh Türkiye için daha çok çalisacagimiza söz veriyor, yasasin Türkiye Cumhuriyeti diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA