Sahinbey Belediyesi'nin Kitap Fuarini Kitapseverler Çok Begendi

Sahinbey Belediyesi tarafindan Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-22 Ekim tarihleri arasinda düzenlenen ‘Kitap Hayattir, Hayat Kitaptir’ temali fuar kitapseverler tarafindan yogun ilgi gördü.

Sahinbey Belediyesi'nin Kitap Fuarini Kitapseverler Çok Begendi
Kitapseverler dokuz gün boyunca kültür ve sanatin kalbinin attigi mekan olan Sahinbey Kongre Sanat Merkezi’nde çocuklari ile birlikte her ani dolu dolu yasadilar. 14 Ekim tarihinde kapilarini açtigi ilk günden 22 Ekim saat 20:00’a kadar Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne gelen aileler çocuklarini sisme oyun gruplari ve boyama atölyelerinde eglendirirken kendileri de begendikleri kitaplari alip yazarlara imzalattilar. 100 bini askin vatandasin ziyaret ettigi ‘Kitap Hayattir, Hayat Kitaptir’ temali fuara 76 yazar ve 118 yayinevi katilirken fuari her yastan vatandas ziyaret etti. Sahinbey Belediyesi, fuarda Gaziantepli yazarlari da agirladi.

"Faydali bir fuar oldu"

Altincisi düzenlenen kitap fuarina vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Her yil oldugu gibi bu yilda Gaziantepli kitapseverleri sevdikleri yazarlarla ve kitaplarla bulusturduk. 9 gün boyunca süren fuara 70 yazarla baslamistik. Daha sonra Gaziantepli 6 yazarimiz daha fuara katilarak sevenlerine kitaplarini imzaladilar. 118 yayin evi binlerce birbirinden degerli kitaplari kitapseverlerle bulusturdu. Yayin evleri kitapseverlere uygun kitaplar versin diye hiçbir yayin evinden fuarda ücret talep etmeyip kitapseverlere uygun fiyata kitap vermelerini istedik. Kitapseverler sevdikleri kitaplari alirken begendikleri yazarlarin söylesilerine katildilar. Sehrimiz için çok faydali bir fuar oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA