Kocasinan Akademi, 71 Bransta 47 Bin 651 Kisiye Egitim Verdi

Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocasinan Akademi ile 15 merkezde 71 bransta toplam 47 bin 651 kisiye egitim verdi. Kayserililerin sosyal hayatini renklendirmek, hayatlarini kolaylastirmak ve onlarin mutlu yasamalari için sosyal tesisler yaptiklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaslarin Kocasinan Akademi ile sosyal, kültürel, mesleki ve egitimsel açidan daha donanimli olabilmeleri için farkli branslarda egitim verdiklerini söyledi.

Kocasinan Akademi, 71 Bransta 47 Bin 651 Kisiye Egitim Verdi


Kocasinan Akademi ile hayatin her alaninda vatandaslara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemsehrilerimizin huzuru, mutlulugu ve refahini artirmak için çalisiyoruz. Modern dünyada belediyecilik adina neler yapiliyor ise biz de aynisini hatta daha fazlasini Kocasinan’da uygulamanin gayreti içerisindeyiz. Sükür Allah’a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalisarak hemsehrilerimizin memnuniyetini kazaniyoruz. Kocasinan Akademi çatisi altinda genç, yasli, kadin, erkek demeden herkesin kisisel donanimlarini arttirmak, sakli kalmis yeteneklerini gün yüzüne çikarmak için egitim faaliyetlerini yürütüyoruz. Vatandaslarimiza 6 yildan fazla hizmet verdigimiz Kocasinan Akademi’de geçen yil 15 kurs merkezinde 71 bransta 47 bin 651 kisiye egitim hizmeti verdik. Kocasinan Halk Egitim Merkezi isbirligiyle her geçen gün farkli ve yeni kurslar açiyoruz. Özellikle sundugumuz meslek edindirme kurslarimizla egitim alamamis ya da yeni bir meslek dalinda egitim almak isteyen vatandaslarimizin, kendilerine uygun bir meslek dalinda egitim almalarini sagliyoruz. Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarina yönlendirerek sosyal yasama hazirliyor, issizlige alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaslarimiz ögrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katki sagliyor. Ayrica Kültür Isleri Müdürlügümüz, yil boyu çesitli etkinlikler düzenledi.

Kocasinan Yildizlari adi altinda Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST), masa tenisi, dart, satranç, futbol, voleybol, Türk halk müzigi, Türk sanat müzigi, Istiklal Marsini güzel okuma ve liselerarasi bilgi yarismasi gibi her alanda etkinlikler gerçeklestirildi.

Bu vesileyle Kocasinan Akademi’nin bugünlere gelmesinde özveriyle çalisan kendi personelime ve Halk Egitim Müdürlügüne tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kocasinan’da kültürel ve sanatsal faaliyetlere ayri bir önem verdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’nin her geçen gün daha çok büyüdügünü ve Kayseri’ye hizmet ettigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA