Sancaktepe'de Depodan Alüminyum Profil Kesme Aleti Ile Merdiven Çalan Hurdaci Yakalandi

Sancaktepe’de bir depodan alüminyum profil kesme aleti ile merdiven çalinmasi üzerine polis çalisma baslatti. Depodan esyalari çalan kisinin, ayni mahallede hurdacilik yapan bir is yeri sahibi oldugu tespit edildi. Süpheli sahis polis tarafindan yakalanirken is yerinde alüminyum profil kesme aleti ile 2 adet merdiven ele geçirildi.

Sancaktepe'de Depodan Alüminyum Profil Kesme Aleti Ile Merdiven Çalan Hurdaci Yakalandi


Sancaktepe’de Merve Mahallesinde bulunan bir depodan 31 Aralik tarihinde alüminyum profil kesme aleti ile merdiven çalindi. Ihbar üzerine hareket geçen Sancaktepe Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, adres çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek süphelinin kullanmis oldugu kamyonetin plaka bilgilerini tespit etti. Depodan aleti ve merdiveni çalan kisinin, ayni mahallede hurdaci olarak faaliyet gösteren bir is yerinin sahibi E.B. oldugu anlasildi.

Çalismalarin devaminda, süpheli sahis 02 Ocak tarihinde kendisine ait is yerinde polis tarafindan yakalandi. Adreste yapilan aramalarda, çalinti oldugu degerlendirilen 1 adet alüminyum profil kesme aleti ve 2 adet merdiven ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan ve “is yerinden hirsizlik” suçundan 03 Ocak tarihinde adli makamlara sevk edilen süpheli sahis hakkinda adli kontrol hükümleri uygulandi.

Çalinti alüminyum profil kesme aleti ile merdivenin kasasina yüklendigi kamyonetin sokaklarda ilerledigi, anlar güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA