Aydin'da Imzalar Karacasu Için Atildi

Aydin’in Karacasu ilçesinde Devlet Su Isleri (DSI) tarafindan tarim arazilerinin sulanmasina katki saglayan yerüstü sulamasi ikmali sebekesi yapilacak.

Aydin'da Imzalar Karacasu Için Atildi


Devlet Su Isleri (DSI) 21. Bölge Müdürlügü tarafindan Karacasu’nun Güzelköy ve Çamköy mahallelerine arazi sulamasina destek olacak olan yerüstü sulamasi ikmal sebekesi yapilacak. Bu çerçevede DSI 21. Bölge Müdürlügü, “Aydin Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulamasi Ikmali” için protokol imza töreni gerçeklestirdi. DSI 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoglu tarafindan imzalanan protokol çerçevesinde 2 mahallede toplam 2 bin 100 dekar tarim arazinin sulanmasi saglanacak.

Konu ile ilgili DSI 21. Bölge Müdürlügü’nden yapilan açiklamaya göre “Aydin Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulamasi Ikmali isinin sözlesmesi Bölge Müdürümüz Emrah Köleoglu tarafindan imzalanmistir. Sözlesme çerçevesinde Karacasu ilçesine bagli Güzelköy ve Çamköy mahallelerinde 2 bin 100 dekar zirai arazinin sulanmasi için gerekli borulu sulama sebekesi ve sanat yapilari insa edilecektir. Sözlesme bedeli 48 milyon 21 bin 21,21 TL olup, isin süresi 600 takvim is günüdür” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA