Mugla'da Ölümlü Kazanin Güvenlik Kamera Görüntüleri Ortaya Çikti

Mugla’nin Dalaman ilçesinde 1 kisinin hayatini kaybettigi 2 kisinin yaralandigi zincirleme trafik kazasinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti.

Mugla'da Ölümlü Kazanin Güvenlik Kamera Görüntüleri Ortaya Çikti


Kaza, saat 14.30 siralarinda Dalaman’in Merkez Mahallesi Sanayi Yolu kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ögrencileri birakip geri döndügü belirtilen Galip Aydin idaresindeki 48 S 5598 plakali servis minibüsü ile 07 AFM 55 ve 31 AHZ 729 plakali otomobiller zincirleme trafik kazasina karisti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaralilara müdahalede bulunurken, servis minibüsünün sürücüsü Galip Aydin ekiplerin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Aydin’in cenazesi ile diger yaralilar ambulanslarla Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kazanin ardindan çevrede yapilan arastirmalarda olay aninin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, otomobil ve ögrenci servisinin kavsakta çarpismasi yer alirken, servis minibüsünün devrilerek otomobili sürüklemesi ve üçüncü bir araca çarpma anlari anbean kameralara yansidi. Kaza ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA