Polisi Görünce Uyusturucu Dolu Poseti Asagi Attilar

Izmir’in Bayrakli ilçesinde polis ekipleri tarafindan gerçeklestirilen operasyonda polisi fark eden süpheliler, daireden asagi bir poset atti. Poset içerisinde ve evde yapilan aramada uyusturucu maddeler ele geçirilirken 2 süpheli gözaltina alindi.

Polisi Görünce Uyusturucu Dolu Poseti Asagi Attilar


Bayrakli Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, uyusturucu ticareti yapildiginin tespit edilmesi üzerine A.K. ve E.K.’nin adresine gitti. Polis ekiplerinden bir grup eve baskin düzenlerken bir grup da disarida önlem aldi. Polis ekiplerinin baskin düzenledigini anlayan süphelilerden A.K., daireden asagi bir poset atti. Durumu fark eden polis tarafindan yapilan incelemede poset içerisinde 1 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Evde uyusturucu deposu olusturmuslar

Öte yandan ekipler tarafindan adreste yapilan aramada, depo olarak kullanilan bölümde 24 adet satisa hazir hale getirilmis esrar, 17 gram esrar ve 60 sentetik ecza hapi ele geçirildi. A.K. ve E.K., polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA