Is Insani Çapraz TSO Baskanligina Aday Oldugunu Açikladi

Is adami Fatih Çapraz, ekim ayinda yapilacak Karabük Ticaret ve Sanayi Odasi (KTSO) baskanligina aday oldugunu bildirdi.

Is Insani Çapraz TSO Baskanligina Aday Oldugunu Açikladi
Çapraz, Yenisehir Büyük Kulüp’te düzenledigi basin toplantisinda, “Bugün ülkemizin gelisen ve büyüyen sanayimizin ve is hayatinin omurgasi olan sehrimiz inaniyoruz ki önümüzdeki yil yapacagi atilimlarla hak ettigi yeri bulacaktir. Benim 1950’li yillardan beri bu sehre hizmet etmis sanayici ve siyasetçi bir ailenin ferdi ve rahmetli babam Nazim Çapraz’in oglu Fatih Çapraz olarak bu sehre karsi bir borcum ve misyonum var” ifadelerine yer verdi.

Karabük’teki tüm ticaret ve sanayicilerin kendisine gösterdigi teveccühü geri çevirmeyerek 8 Ekimde yapilacak olan TSO seçimleri için aday oldugunu açiklayan Çapraz, “Allah çikmis oldugumuz bu yolda bizi mahcup etmesin” dedi.

Yapacagi çalismalar hakkinda bilgi veren Çapraz, “Eskipazar OSB alaninin kamulastirilmasi, ön tahsis islemlerinin tamamlanmasi için gerekli çalismalari yapacagiz. Mevcut OSB’nin ayni sikintilari var. Bunlarla ilgili çalismalarimizi yapacagiz. Filyos Limani ile ilgili çalismalarda bulunacagiz. Burada söz sahibi olmaya çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA