Saadet Partisi Aliaga Ilçe Baskanligina Yeniden Mahmut Koç Seçildi

Saadet Partisi Aliaga 8. Olagan Ilçe Kongresi yapildi. Tek liste ile yapilan seçimde Mahmut Koç güven tazeleyerek yeniden Ilçe Baskani seçildi.

Saadet Partisi Aliaga Ilçe Baskanligina Yeniden Mahmut Koç Seçildi


Saadet Partisi Aliaga Ilçe Teskilatinin 8. Olagan Kongresi, Aliaga Belediye Meclis toplanti salonunda yapildi. Divan baskanligini Saadet Partisi Izmir Il Baskan Yardimcisi Selçuk Kavusan’in yaptigi kongre, Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra toplanti denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarinin okunmasi ve oylanmasiyla devam etti. Kongrede konusan Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ilyas Tongüç, Saadet Partisi ve milli görüsün varliginin, insanligin saadeti, huzuru ve barisi için oldugunu dile getirdi. Tek liste ile yapilan seçimde Mahmut Koç, yeniden Saadet Partisi Aliaga Ilçe Baskani olurken, yeni yönetim kurulu ise su isimlerden olustu:

Abdullah Gümüsay, Adem Genç, Ahmet Terzi, Ebubekir Güler, H. Fevzi Özkaptan, Halil Kurt, Harun Taban, Hasan Sengün, Mustafa Öztürk, Mücahit Osman Gümüsay, Nihat Karaaslan, Yasar Küren, Yilmaz Ek, Yüksel Öztürk.
Kaynak: İHA