Karacabey'de Sifir Atik Konusunda Somut Adimlar

Karacabey Belediyesi, kent genelinde sifir atik uygulamasinin gelistirilmesi ve tesvik edilmesi konusunda çalismalarini sürdürüyor. Karacabey Belediyesi tarafindan, 27 kirsal mahalleye zirai ambalaj atik toplama kutusu dagitilirken, bu çalismalarin daha da yayginlastirilmasi hedefleniyor.

Karacabey'de Sifir Atik Konusunda Somut Adimlar
Karacabey Belediyesi’nin kent genelinde sifir atik uygulamasinin gelistirilmesi ve tesvik edilmesi konusunda çalismalari hiz kesmiyor.

Karacabey Belediyesi tarafindan, 27 kirsal mahalleye zirai ambalaj atik toplama kutusu dagitildi. Belediyeye bagli Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan mahallelere dagitilan atik toplama kutulari vatandaslarca teslim alindi.

Sifir Atik projesine tam destek

Karacabey Belediyesi, büyük önem verdigi sifir atik konusunda attigi bu adimlarla, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan tarafindan titizlikle sürdürülen Sifir Atik Projesine desteklerini kararli bir sekilde sürdürüyor. Uygulama ile yasamin her alaninda Sifir Atik Projesinin desteklenmesi hedeflenirken, Belediye Baskani Ali Özkan da gerçeklestirdikleri çesitli projelerle Sifir Atik seferberligine tam destek verdiklerinin altini çizdi.

Bu tarz çalismalarin sürdürülebilir bir çevre ve ekonomi için çok önemli olduguna deginen Özkan, Karacabey Belediyesi olarak, bu konuda somut adimlar atmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA