Cinayet Kurbani Kiz Kardesler Topraga Verildi

Giresun’un Espiye ilçesinde bosanma asamasinda olan Nuri Çamur’un tabanca ile vurarak öldürdügü esi Dilek Çamur ve baldizi Damla Çabukçu son yolculuguna ugurlandi.

Cinayet Kurbani Kiz Kardesler Topraga Verildi
Ilçenin Kurugeris köyünde Dilek Çamur ve Dilek Çubukçu kiz kardesler, ögle namazini müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan aile kabristanliginda topraga verildi.

Kiz kardeslerin cenazesine Kaymakam Taner Tengir, Espiye Belediye Baskani Mustafa Karadere, Ilçe Emniyet Müdürü Özer Baris Tosun, Jandarma Karakol Komutani J. Üsttegmen Baris Dogan, yakinlari ve vatandaslar katildi.

Ayni olayda hayatini kaybeden Ayse Kiliç’in cenazesi ise yakinlari tarafindan alinarak Istanbul’da topraga verildi.

Öte yandan bosanma asamasinda oldugu esini, baldizini ve kayinbiraderinin esi Ayse Kiliç’i öldürdükten sonra intihara tesebbüs eden Nuri Çamur’un hastanedeki tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Olayin geçmisi

Dün ilçenin Merkez mahallesi Dörtyol mevkiinde Nuri Çamur, esi Dilek Çamur ile bosanma konusunda görüsmek için ikamet ettigi eve geldi. Aralarinda çikan tartisma üzerine Nuri Çamur, esi Dilek Çamur ile evde bulunan akrabalari Damla Çubukçu ve Ayse Kiliç’a tabancayla ates etti, ardindan ise kendini vurdu.
Kaynak: İHA