STB Baskani Hastaoglu Yeniden Aday Oldugunu Açikladi

Sivas Ticaret Borsasi (STB) Yönetim Kurulu Baskani Abdulkadir Hastaoglu, 2 Ekim’deki genel kurulda yeniden aday oldugunu açikladi.

STB Baskani Hastaoglu Yeniden Aday Oldugunu Açikladi
Baskan Hastaoglu, borsa binasinda düzenledigi basin toplantisinda, ekibiyle birlikte “Büyüyen ve Gelisen Borsa için çalismaya devam” anlayisiyla tekrar adaylik yoluna çiktigini belirtti.

Abdulkadir Hastaoglu, 4 yillik görev süresi boyunca tek derdinin üyelerine hizmet oldugunu belirterek, “Sivas ve üyelerimiz için çalistik. Üyelerimizle seçimden seçime degil her zaman bir arada olduk, ziyaretlerine gittik. Sivas merkez ve ilçelerdeki üyelerimizle iftar programlarinda, istisare toplantilarinda bir araya geldik. Sorun ve sikintilari dinlemek için is yerlerini ziyaret ettik, çözüm önerileri olusturduk. Ayirmadan, kayirmadan, hiçbir karsilik beklemeden bir ve beraber olarak Borsamizi hak ettigi sayginliga tasidik. 5 yildizli akredite Borsa olarak Üyelerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için Idari Bölümümüzü yeniledik. Sarkisla, Gürün ve Susehri ilçe temsilciliklerimize Kangal ilçemizi ekledik. Yeni dönemde Yildizeli ilçemize de temsilcilik açacagiz. Üyelerimizin zaman kazanmasi ve islemlerini kolaylastirmak için yeni nesil borsacilik hedefiyle online tescil hizmetini hayata geçirdik. Üyelerimiz borsamiza gelmeden islemlerini yapmaktadir. 660 Bin TL hibe alarak yeniledigimiz Laboratuvarimizda Sivas, Yozgat, Kayseri ve Kirikkale’de bulunan 12 Lisansli Depoya hizmet vermeye basladik. 28 mühendis istihdam ettigimiz laboratuvarimizin daha genis bölgeye hizmet vermesini saglayacagiz. Sivasli üretici ve yatirimcilarimizin lisansli depolardaki ürünlerinin alim ve satim islemlerini daha kolay yapabilmeleri için Türkiye Ürün Ihtisas Borsasi acenteligini aldik. Borsa olarak sehrimizin degerlerine sahip çikiyor ve Cografi isaret tescillerini aliyoruz. Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Sivas Pastirmasina Cografi Isaret Tescil Belgesi alarak bu nefis lezzetin gelecek nesillere aktarilmasi ve markalasmasi için önemli bir adim attik. 58 metre uzunlugunda Sivas Sucugu yaparak Türkiye’de bir ilke imza attik” dedi.

“Tek derdimiz Sivas’a ve üyelerimize hizmet etmek”

Hastaoglu, görev sürecinde yaptiklari faaliyetleri anlatarak yeni dönemde Kaba Yem ve Ot Borsasi projesini de hayata geçirmeyi amaçladiklarini dile getirerek, “Kovali Mevkiinde Türkiye’de tek olan Kaba Yem ve Ot Borsasi Projemizi kisa süre içerisinde hayata geçirecegiz. Kovali bölgesine bunun yani sira sehrimizde önemli bir ihtiyaç oldugunu düsündügümüz Modern Bugday Pazari, Ahirlar Bölgesi yapimi ile Taslidere Mevkiine de Yeni Toptanci Sebze Halinin yapimi konusunda projelerimizi hazirladik. Sivas Sucugu, Zeron Bugdayi ve Sivas Pöçü’ne de cografi isaret tescil belgesi almak için gerekli girisimleri baslatacagiz. Hiçbir zaman bizlere inanan, güvenen üyelerimizi mahcup etmedik. Bugüne kadar görev yapan tüm meclis üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum. Benim ve meclis üyesi adaylarimizin tek derdi Sivas’a ve üyelerimize hizmet etmek. Ben ve ekibim yeni dönem için bir kez daha göreve talibiz. Hep birlikte üyelerimize kaliteli ve profesyonel hizmet sunmak için çalismaya devam edecegiz. Biz üyelerimizle birlikte güçlüyüz. Dün oldugu gibi bugün ve daima üyelerimizle yan yana, omuz omuza olacagiz ve gelisimin öncüsü olmaya devam edecegiz. 2 Ekim Pazar günü gerçeklestirilecek olan seçimlerimizin, ülkemize, sehrimize ve üyelerimize hayirli olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA