GAÜN Sanat Ve Tasarim Ana Sanat Dali Yüksek Lisans Programi Ilk Mezunlarini Verdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bagli disiplinlerarasi bir program olan Sanat ve Tasarim Ana Sanat Dali Tezli Yüksek Lisans Programi 2021-2022 Bahar döneminde ilk yüksek lisans mezunlarini verdi.

GAÜN Sanat Ve Tasarim Ana Sanat Dali Yüksek Lisans Programi Ilk Mezunlarini Verdi
GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay’in danismanligini üstlendigi Özden Yildiz, danismanligini Tekstil ve Moda Tasarimi Bölüm Baskani ve Ana Sanat Dali Baskani Doç. Dr. Ebru Çoruh’un üstlendigi Irem Ketmen, danismanligini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Baskani Doç. Dr. Gönül Cengiz’in üstlendigi Aydin Bediroglu ve danismanligini Doç. Dr. Özcan Demir’in üstlendigi Özlem Aksöz tezlerini basariyla savunarak mezun oldu.

Mezun ögrencilere, akademik hayatlarinda basarilar dileyen Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, “Multidisipliner bir program olan Sanat ve Tasarim Yüksek Lisans Programi, ögrencilere sanatin farkli alanlarindan hocalarla nitelikli çalismalar yapma olanagi sunmaktadir. Ögrencilerimiz Resim, Radyo, Sinema ve Televizyon, Tekstil ve Moda Tasarimi, Seramik ve Cam Tasarimi, Hali Tasarimi bölümlerimizin ögretim üyelerinden kendi uzmanlik alanlarinda dersler alabilmekte ve vizyon sahibi sanatçilar olarak mezun olabilmektedir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA