Havza OSB'de 10 Milyon Liralik Yatirim Için Yer Tahsisi

Samsun Valisi ve Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Doç. Dr. Zülkif Dagli baskanliginda düzenlenen Havza OSB toplantisinda bir metal firmasi tarafindan yapilacak olan 10 milyon liralik yatirim için 14 bin metrekare alan tahsisi gerçeklestirildi.

Havza OSB'de 10 Milyon Liralik Yatirim Için Yer Tahsisi
Samsun Valiligi’nde düzenlenen toplantida görüsülen gündem maddelerinin ardindan 120 kisinin istihdam edilecegi ve 10 milyon liraya mal olacak olan yatirim için yer tahsisi karara baglandi.

Samsun Valisi Zülkif Dagli, Havza OSB’nin gelismesi ve genislemesi için çalismalara devam edildigini belirterek yeni yatirimi Havza’ya ve bölge ye hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Havza Kaymakami Cengiz Nayman ise yeni yatirimin Havza OSB’ye hayirli olmasini dileyerek, “Havza OSB’ye her geçen gün daha da talep artmakta. Insallah önümüzdeki dönemde Havza artik göç alan bir ilçe olacak” dedi.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir de “Havza OSB Karadeniz’in en büyük OSB’si olma yolunda hizli büyümekte. Yatirimcilarimizin talebi her geçen gün artmakta. Insallah kisa sürede Havza’da istihdama bagli göç tersine dönecek. Havza OSB Havzamiz, bölgemiz ve ülkemizin kalkinmasina ve büyümesine katkida bulunacak. Havzali hemserimize Havza OSB’ye yapmis oldugu yatirim için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA