310 Tekvando Sporcusu Kusak Atladi

Gölcük Belediyespor bünyesindeki tekvando bransinda bulunan 310 sporcu, düzenlenen törenle kusak atladi.

310 Tekvando Sporcusu Kusak Atladi
Gölcük Belediyesi, gelecegin yildiz sporcu adaylarini bünyesinde yetistirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Gölcük Belediyespor bünyesinde bulunan 310 tekvando sporcusu, kusak sinavini basari ile tamamlayarak bir üst kemere geçis yapti. Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen kusak sinavi törenine; Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, Tekvando Il Temsilcisi Kadir Öztürk, Gölcük Belediyespor antrenörleri: Meliha Evcil, Ali Çolak, Zabit Pustu ile sporcularin aileleri katildi.

Törende sporcular tarafindan yapilan gösteriler, salonu dolduran ailelerinden yogun alkis aldi. Gösterilerin ardindan kusak atlayan sporculara yeni kemerlerini Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer ve antrenörleri takdim etti. Tören ile sporcular; yeni sari, yesil, mavi, kirmizi ve siyah kusaklarini alarak bir üst kemere geçis yapti.

Törende sporculari tebrik eden Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Gölcük Belediyespor bünyesindeki 310 sporcumuzun bir üst kusaklara geçtikleri tekvando kusak sinavini, aileleri ile birlikte izledik. Vücut gelisimi yaninda, gençlerimizin özgüvenlerini de arttiran spora çocuklarini yönlendiren aileleri ve kusak sinavinda basari saglayan gençlerimizi can-i gönülden tebrik ediyorum. Zabit Pustu hocamiza kusak törenine de yansiyan disiplinli egitimleri için çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA