Manga'nin Kocaelispor Marsi Ilk Kez Dinletildi

Izmit Belediyesi’nin bu yil üçüncüsünü düzenledigi Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarismasi kiyasiya rekabetin yasandigi final programiyla sona erdi. Programda ayrica Manga’nin Kocaelispor için hazirladigi özel mars ilk kez dinletildi.

Manga'nin Kocaelispor Marsi Ilk Kez Dinletildi
Kocaelispor’un tarihinin gelecek nesillere aktarilmasi adina Izmit Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarismasi, 5 gün boyunca kentin farki noktalarinda yapildi. Yarisma programi canli yayinlarla Izmit halkina sunuldu. Cumhuriyet Parkinda baslayan yarismanin finali Yunus Emre Kültür Merkezinde yapildi. Spor Isleri Müdürlügü organizesinde, moderatörlügünü Mehmet Açik’in gerçeklestirdigi yarismada finale kalan 11 isim sampiyonluk için kiyasiya mücadele etti. Finalde Mehmet Özdenkaya, Orkun Çakar, Hakan Eltut, Yagiz Taser, Berat Kaan Bayram, Ulas Erdogan, Mert Yazici, Yusuf Aktürk, Kubilay Ketenci, Nihal Koç ve Batuhan Tasçi kozlarini paylasti. Ilk turlari basariyla geçen Ulas Erdogan, Batuhan Tasçi ve Orkun Çakar final etabina geçti. Final etabinda da son 2’ye kalan Ulas Erdogan ve Orkun Çakar videolu soruda yaristi. Final sorusunda dogru cevabi veren Orkun Çakar, Kocaelispor Taraftar Yarismasinin kazanani oldu.

Efsaneler katildi

Finale Kocaelispor’un efsane isimleri de katilarak dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Programa Kocaelispor’un efsane futbolculari Osman Çakir ve Engin Öztonga’nin yani sira Kocaelispor’da uzun yillar yöneticilik yapmis isimler ve çok sayida Kocaelispor taraftari katildi.

Yarismayi ilk sirada tamamlayan isim 3 bin TL, ikinci sirada tamamlayan isim 2 bin TL ve üçüncü sirada tamamlayan isim ise bin TL’lik hediye çekinin sahibi oldu. Hediye çekleri, Izmit Belediyesinin bünyesinde bulunan Çinar Halk Market, Sarisu Gençlik Kampi, Gülümse Kafe, Lavanta Kafe, Sehr-i Izmit Kafe ve Yeni Cuma Çay Bahçesi’nde geçerli olacak. Hediye çeklerinin yani sira dereceye girenlere sürpriz hediyeler de takdim edildi.

Manga’nin Kocaelispor marsi ilk kez paylasildi

Birbirinden degerli hediyelerin yani sira final gününde ünlü müzik grubu Manga’nin Kocaelispor için hazirladigi mars ve klip de ilk defa vatandaslarin begenisine sunuldu. Uzun zamandir Manga’nin Kocaelispor’a özel hazirladigi marsi bekleyen Kocaelisporlular marsi büyük bir coskuyla karsiladi.
Kaynak: İHA